Hvem kan delta, og hvordan? (a.k.a konkurranseregler)

Vi ønsker å hedre en unik og kreativ person. Kanskje du holder på med musikk, foto, illustrasjon, film, skriving eller noe helt annet. Uansett hva det er – så har du behov for Apple-produkter for å gjøre skaperverkene dine optimale. 

Send inn en filmsnutt eller noen bilder der du viser hva du holder på med og hvordan du jobber. Fortell oss om drømmene dine og hvorfor nettopp du bør vinne Eplehuset-stipendet. 

Valg av vinner: Representanter fra Eplehuset og de fem Eplehuset-ambassadørene kårer én vinner. Søknadene bedømmes etter kreativ løsning, talent, originalitet, formidlingsglede og gjennom god forklaring for hvordan fremtiden skal formes med hjelp av Eplehuset-stipendets premie.

Søknadsfrist: 18. juni

Lykke til! <3 

Bjørn Gunnar Staal

Programmerer/designer

Bjørn Gunnar kombinerer design og programmering på en unik måte. Gjennom kunst, digitale løsninger og stunt i bybildet når han ut til oss alle med både lys, lyd og bilde.

Foto: Pernille Sandberg
Foto: Pernille Sandberg

Bjørn Gunnar var med på å starte Designstudioet Void i 2015. Her har de sammen laget kunst, digitale løsninger og forskjellige stunts i bybildet.

Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency
Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency


Foto: Thor Brødreskift
Foto: Thor Brødreskift